Nega lica

U našem salonu pružamo različite tipove tretmana za negu lica. U zavisnosti od načina primene razlikujemo higijenske i biološke tretmane.

Higijenski tretmani

Higijenski tretman lica je deo lične higijene lica i podrazumeva čišćenje kože i pročišćavanje pora, kao i hidriranje i pojačavanje mikrocirkulacije kože.

Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanja nečistoća nagomilana u porama. Metode higijenskog čišćenja lica nisu univerzalne za sve ljude.
Higijenski tretman lica omogućava nam da naša koža bude zdrava, čista, hidrirana i sveža, sa ujednačenim tenom. Prilikom higijenskog tretmana lica, kozmetičar pravi izbor preparata koji će najbolje poboljšati stanje Vaše kože.
Higijenskim tretmanom lica se ne dobija samo dubinski očišćena koža, već se masažom lica, vrata i dekoltea podstiče mikrocirkulacija, što pospešuje proizvodnju kolagena i elastina u ćelijama, a poznato je da su oni najzaslužniji za svežu, hidriranu i zdravu kožu.

Biološki tretmani

Biološki tretman lica ima hranljivo i antioksidativno dejstvo. Njime se znatno usporava proces starenja kože.
Usporavanje procesa starenja kože je jedan od najvećih izazova. Slobodni radikali su ti koji uzrokuju znakove starenja – opuštena koža, bore, siva i nezdrava boja lica.

Biološki tretmani se baziraju na primeni preparata koji imaju visoku koncentraciju voćnih kiselina i hijalurona. Biološki tretman lica podrazumeva, pre svega, piling lica, prilikom čega se uklanjaju mrtve ćelije kože. Potom se na lice nanosi preparat koji revitalizuje i pospešuje strukturu kože. Ovaj tretman podrazumeva čišćenje, hranjenje i hidriranje kože. Postoji više vrsta bioloških preparata, a u konsultaciji sa našim stručnim kozmetičarima, preporučićemo Vam onaj koji je najpogodniji za vaše lice.

Cenovnik tretmana

Ovde možete pogledati cene tretmana u našem salonu.