Nega celog tela

Pružamo vrhunske tretmane tela, ruku i stopala. Obradujte svoje telo kompletnim ugođajem.

Nega tela

Gipsane bermude su drenažni tretman koji na potpuno prirodan način smanjuje obim, oslobađa viška kilograma i zateže kožu. Zahvaljujući oligoelementima koje sadrži (silicijum, magnezijum, bakar, gvožđe, cink) prirodnim putem i bez skalpela telo se oblikuje po želji jer multiaktivni sistem deluje istovremeno na celulit, gojaznost i opušteni tonus kože, dajući osećaj lakoće u nogama. One se mogu raditi kao pojedinačni tretman, ali i u serijama. Mogu se kombinovati i sa drugim tretmanima za postizanje još boljih i dugoročnijih rezultata. Pored toga što je u osnovi drenažni tretman, gipsane bermude se često koriste kao dopunski tretman u anticelulit programima i kod uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga, dajući željeni sinergijski efekat.

Alge

Aqua linija sadrži proteine visoke biološke vrednosti, šećere, biljne masti, oligoelemente, provitamine i vitamine.
U fitoterapiji algama se prepisuju svojstva stimulacije endokrinog sistema i obnavljanja nivoa minerala u organizmu. Zahvaljujući visokom nivou oligoelemenata savetuje se njihova primena u tretmanima celulita i u borbi protiv gojaznosti.
Alga Dermo Tonificante – pomaže u tretmanima gubitka elastičnosti kože
Alga Lipo Solvente – pomaže u tretmanima oblikovanja tela, mršavljenja i topljenja masnih naslaga
Alga Dermo Active E – pomaže u tretmanima protiv edomatoznog celulita
Alga Dermo Active F – pomaže u tretmanima protiv fìbroznog celulita

Nega stopala

Naša stopala nas nose kroz život. Pružimo im ljubav i zahvalnost na poseban način!

Pedikir podrazumeva toplu kupku, uklanjanje zanoktica, oblikovanje noktiju, uklanjanje ogrubele kože sa peta i poliranje, masaža stopala sa specijalnom kremom ili pilingom koji hidrira suvu i ispucalu kožu i na kraju lakiranje noktiju. Po želji, na nokte možemo staviti i trajni lak (gal lak).

Ako su Vam noge suve i zanoktice ispucale onda je parafinsko pakovanje prava stvar za Vas. Poboljšava cirkulaciju nogu, održava vlažnost i elastičnost kože.

Nega ruku

Ruke su ono što se prvo vidi, dotakne i oseti pri svakom kontaktu. Neko je davno rekao da su oči ogledalo duše, a ruke naše prirode. Lepe i negovane ruke znak su prefinjenosti i elegancije, predstavljaju Vaš odnos prema samoj sebi.

Manikir je kozmetički tretman prilikom kojeg se koriste specijalni alati, kreme i ulja koji će učiniti da Vaše ruke i nokti izgledaju zdravo i lepo. Manikir poboljšava teksturu i zdravlje Vaših noktiju, ostavljajući im izgled savršeno ispoliranih. Osim što će Vaše ruke i nokti izgledati lepo i zdravo, ovaj tretman će Vam pružiti i relaksaciju.

Parafinsko pakovanje služi za dubinsku i intezivnu negu i hidrataciju Vaše kože. Ukoliko imate suve i ispucale ruke ili problem sa zanokticama predlažemo Vam tretman parafinskim pakovanjem.

Trajni lak (Gel lak) daje prirodnim noktima čvrstinu i dugotrajnu boju, koja traje i do četiri nedelje na noktu. Specifična formula trajnih lakova je takva da se uklanja otapanjem, a ne turpijanjem, što čuva strukturu prirodnog nokta.

Izlivanje noktiju započinje obradom nokatne ploče blagim turpijanjem. Zatim stavljamo šablon ispod nokatne ploče kao kalup na koji će se gel izliti. Kada se izliju svi nokti krećemo sa oblikovanjem, naravno po želji klijenta. Gelovi se suše u specijalnim UV lampama.

Nadogradnja noktiju je jedno od najboljih rešenja za probleme kod slabih i kratkih noktiju. Kod određenog broja žena i u specifičnim situacijama za održavanje noktiju nije dovoljan običan manikir. Usled izloženosti ruku, a pre svega noktiju, različitim klimatskim, hemijskim i mehaničkim uticajima, nokti postaju slabi i gube na svom kvalitetu. Kod ove procedure se koriste profesionalne tipse (veštački nokti).

Cenovnik tretmana

Ovde možete pogledati cene tretmana u našem salonu.